Uw betrouwbare partner in algemene elektriciteit

Met een jarenlange ervaring helpt Elektro Gantois u graag bij algemene elektriciteit in Veurne en grote omgeving, zoals het inrichten en afwerken van uw woning met schakelaars, stopcontacten, verlichtingstoestellen, geluidsinstallatie, telefoon, internet, TV, alarm en nog tal van andere elektrische toepassingen.

Van kleine aanpassing tot totaalproject

U kan ons inschakelen voor kleine renovatiewerken of voor totaalprojecten van A tot Z. Wij nemen de volledige coördinatie op ons, en hechten het grootste belang aan correcte afspraken, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. We gebruiken ook onderdelen van bekende merken, die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben.

Elke opdracht is nieuwe uitdaging

Elektro Gantois zal voor het starten van de slijpwerken op uw verzoek langskomen, alles uittekenen en samen met u de diverse plaatsen controleren om te zien of alles op de juiste plaats staat. Dit gebeurt dus zowel in nieuwbouwwoningen, verbouwwoningen als in appartementen of industriële bedrijfshallen. Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging. Hebt u brokken ? Dan komen wij die snel en deskundig herstellen.

Naast algemene elektriciteit kan u ons ook inhuren voor domotica, verlichting, parlo-, video en telefonis, data- en alarmbekabeling, elektrische verwarming, ventilatie en zonnepanelen. Hebt u nog vragen? Of wil u graag dat we vrijblijvend bij u ter plaatse langs komen? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder, ook ’s avonds en op zaterdag.

 
     
 
Back to Top