Parlo-, video en telefonie verhoogt uw comfort en veiligheid

Wil u weten wie er aan de poort of aan de deur van uw woning of bedrijfsruimte staat ? Maak dan gebruik van parlo-, video en telefonie in Veurne van Elektro Gantois. Een simpele vorm van toegangscontrole is het plaatsen van een parlofoon of deurtelefoon. Een buitenpost vervangt de klassieke belknop. Afhankelijk van de woonsituatie is het mogelijk om een aantal binnentoestellen aan te sluiten (bijvoorbeeld één per verdieping). Zo hoeft u geen trappen te doen om uw bezoekers binnen te laten.

U ziet meteen wie er voor de deur staat

Met een videofoon kan u niet alleen spreken met de persoon die aanbelt, maar hij of zij wordt meteen ook zichtbaar, wat de veiligheid verhoogt. Er is keuze tussen zwart/wit en kleursystemen, waarop verschillende camera’s aangesloten kunnen worden op één binnenpost (voordeur, poort, …). U kan ook een geheugenmodule toevoegen. Zo kunnen de beelden opgeslagen worden zodat u achteraf kan checken wie er aangebeld heeft. Als u niet thuis bent, kan u de beelden ook bekijken op uw smart-phone.

Veilig en handig

Een parlofoon of videofoon is dus veilig en handig. Zeer belangrijk bij videofonie is echter de beeldkwaliteit en de infraroodverlichting: deze twee elementen stellen u namelijk in staat om in volledige duisternis zonder bijkomende verlichting personen duidelijk te herkennen waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wil u de mogelijkheden kennen voor uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan snel contact op. Wij adviseren u ook in verband met algemene elektriciteit, domotica, verlichting, data- en alarmbekabeling, elektrische verwarming, ventilatie en zonnepanelen. Vraag naar onze vrijblijvende offerte.

     
Back to Top