Kies voor energiezuinige LED-verlichting en bespaar !

Verlichting vormt een onmisbaar ingrediënt voor een zalig thuisgevoel. Juiste, vakkundig geplaatste armaturen en lichtbronnen zorgen voor een aangename sfeer op elk moment. Elektro Gantois gaat samen met u op zoek naar sfeervolle en tevens milieuvriendelijke verlichting. Door oude TL-lampen of gloeilampen te vervangen door innovatieve, duurzame en zuinige LED-verlichting helpen we u om energie en kosten te besparen.

Gratis lichtadvies

De sterkte van Elektro Gantois is gratis lichtadvies op basis van een professionele lichtstudie en het uitgebreid gamma aan mogelijkheden. Om de juiste sfeer te bepalen, laat u best een lichtstudie maken. Die kunnen we gratis aanbieden met behulp van onze groothandelaren die tevens een toonzaal bezitten.

U kan terecht in diverse showrooms

Voor nog meer mogelijkheden kan Elektro Gantois ook terecht in toonzalen van diverse fabrikanten die vrijblijvend ter beschikking staan. Met elk van onze vaste leveranciers streven wij naar een hechte relatie zodat wij voor elke klant steeds de beste technische oplossing kunnen voorstellen. Nog vragen? Neem dan zeker contact op. Wij adviseren u graag.

Misschien wil u nog een stapje verder gaan, en ook uw algemene elektriciteit vernieuwen ? Of domotica , ventilatie of zonnepanelen laten plaatsen? Wij doen het allemaal. Ook voor parlo, - video en telefonie, data- en alarmbekabeling kan u op onze knowhow beroep doen.

     
             
     
Back to Top